Flamarada – 2019

Disponible ara:

Ressenya de l'àlbum

En l’imaginari sonor de la Companyia Elèctrica Dharma hi ha un abans i un després d’aquest disc, que emergeix amb tota la seva èpica en aquest nou treball, atrevit, ambiciós i radical, després de deu anys sense passar per l’estudi.

Aquest 2019 tornen per presentar-nos Flamarada, un nou repte musical que ha fet que tornin al pati de jocs per crear noves cançons després de la mort d’un dels fundadors del grup, Josep Fortuny, el Setembre de 2013.

Flamarada, produït per en Bernie Sànchez (Mine!, Murdoc) un dels productors amb més projecció del panorama català actual que ha sabut combinar cançons instrumentals com Dharmali o Zaghareet, composades a partir del viatge de la Dharma a Mali i les cantades com Busca’m on faci vent o Resistir és Vèncer, una cançó que sorgeix del poema que Jordi Cuixart va escriure fa pocs mesos expressament per al grup i que ha estat recitada per Txell Bonet.

Flamarada! és un esclat creatiu de llum i energia, la flama de la Dharma que mai s’apaga. Un caliu que en aquest disc esdevé una nova flamarada. Un foc que perdura entre llampecs, fogueres, guspires i brases, i que torna a esclatar d’una forma sorprenent desprenent il·lusions i inquietuds, proposant nous temes amb una sonoritzat desconeguda per la Dharma, proposant nous registres i sense perdre l’essència d’una banda emblemàtica.