Palau Sant Jordi

22 d'abril de 2023
21:00
Barcelona
Google Map

EL SANT JORDI VIBRA AMB ELS 50 ANYS DE LA COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA

Més de 15.000 persones van gaudir d’un espectacle únic amb les interpretacions de les seves cançons per part de 12 artistes

La Dharma va convertir el Palau en un espectacle de música i cultura popular dels països catalans.

22- abril- 2023 Un espectacle únic com a punt àlgid de la celebració dels 50 anys del grup amb la trajectòria més longeva de Catalunya. El Palau Sant Jordi de Barcelona va vibrar amb una festa d’aniversari que ja és història. En un mateix escenari s’hi han poder veure interpretant temes mítics de la banda a Sopa de Cabra, Gossos, Tyets, Balkan Paradise Orchestra, Quimi Portet, Gemma Humet, Joan Reig, Santa Salut, Xavier Tasies, Magali Sare, Cuixart i Jawad Amazingh. Maria del Mar Bonet i la Dharma van interpretar un emotiu “Que volen aquesta gent?” També es va poder escoltar per primera vegada la versió en català del tema “20 d’abril” interpretat conjuntament amb Celtas Cortos.

Però no tot va passar a l’escenari. La Companyia Elèctrica Dharma va convertir tot el recinte del Palau Sant Jordi en una festa popular amb la participació d’Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya, que van fer vibrar un públic entregat a una commemoració sense precedents a Catalunya.