La Companyia Elèctrica Dharma torna al Palau Sant Jordi per celebrar els seus 50 anys de trajectòria.

Serà el 22 d’abril de 2023 i oferiran un concert únic i molt especial acompanyats de diversos artistes convidats.

Un any ple d’accions per commemorar els 50 anys de la banda i que donarà el tret de sortida a la gira dels 50 anys del grup després del Palau Sant Jordi.

20-febrer-2022. La Companyia Elèctrica Dharma oferirà un concert molt especial al Palau Sant Jordi de Barcelona per celebrar els seus 50 anys de trajectòria ininterrompuda. Serà un concert únic en què compartiran escenari amb altres artistes que aniran revelant els pròxims mesos. El concert serà el dissabte 22 d’abril de 2023 a les 21h i ja es poden adquirir les entrades i reservar plaça d’autocars a la web del grup: www.companyiaelectricadharma.cat

L’anunci s’ha fet en un acte al Casal Font d’en Fargues de Barcelona el mateix escenari que va veure néixer l’Elèctrica Dharma tal dia com avui el 1972. En aquest espectacle les parelles escriptor i crític musical Alex Gómez-Font i el mànager Rafael Moll, l’escriptor Jordi Sierra i Fabra i la mànager Núria Batalla, la periodista Elisenda Soriguera i el músic Joan Reig, el periodista Albert Reguant i el músic Gerard Quintana, i  la periodista Mònica Terribas i el músic Èric Vergés han repassat la trajectòria del grup i han recordat anècdotes de la banda de rock més longeva de Catalunya.

Amb aquest acte comença l’any Dharma, que fins al pròxim 22 d’abril de 2023, juntament amb el final de gira de Flamarada, oferirà diverses accions d’homenatge a un dels grups més influents i amb més història dels Països Catalans.