El concert dels 50 anys de la Companyia Elèctrica Dharma serà també una gran festa popular

La Companyia Elèctrica Dharma convertirà el Palau Sant Jordi de Barcelona en una gran festa el pròxim 22 d’abril. Tal com van fer per celebrar els seus 20 anys, oferiran un espectacle únic i molt singular en el qual la banda de Sants actuarà acompanyada de nombrosos artistes convidats i col·laboracions inèdites. I en aquestes col·laboracions no hi podia faltar la cultura popular del país amb qui la Dharma hi ha estat sempre molt vinculada. 

Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya estan convocats a aquesta festa. Acompanyaran al grup en diverses de les seves cançons més significatives, mostrant la riquesa de la cultura més arrelada a Catalunya.

La cultura popular se suma doncs a les col·laboracions d’artistes que ja es van anunciar en el primer avançament: Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet, Maria del Mar Bonet, Quimi Portet i The Tyets. Molt aviat el grup donarà a conèixer alguns artistes més que participaran en aquest concert únic que convertirà el Palau Sant Jordi en un espectacle històric irrepetible.

Nuka Comunicació
nuka@nukacomunicacio.com
629 049 231
Batall Produccions
Jordi Freixas
jordi@batall.com
977 613 339
www.batall.com
Comunicació Elèctrica Dharma
comunicacio@ladharma.cat