22 d’abril : EL SANT JORDI VIBRA AMB ELS 50 ANYS DE LA COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA 

Milers de persones han gaudit d’un espectacle únic amb les interpretacions de les seves cançons per part de 12 artistes

La Dharma han convertit el Palau en una festa de música i cultura popular dels països catalans.

22- abril- 2023 Un espectacle únic com a punt àlgid de la celebració dels 50 anys del grup amb la trajectòria més longeva de Catalunya. El Palau Sant Jordi de Barcelona ha vibrat amb una festa d’aniversari que ja és història. Cada actuació ha estat un moment únic pels assistents que no s’han volgut perdre aquesta fita històrica amb la Companyia Elèctrica Dharma. En un mateix escenari s’hi han pogut veure, interpretant temes mítics de la banda com Sopa de Cabra, Gossos, Tyets, Balkan Paradise Orchestra, Quimi Portet, Gemma Humet, Joan Reig, Santa Salut, Xavier Tasies, Magali Sare, Karamala i Jawad Amazingh.

I tot en una nit carregada de sorpreses com tornar a sentir el “Que volen aquesta gent?” de Maria del Mar Bonet amb la Dharma com ja va passar al Concert al Camp Nou el 2013 o el poema fet des de la presó Soto del Real “Resistir és vèncer” amb el mateix Jordi Cuixart. Des de l’escenari també s’ha pogut escoltar per primera vegada la versió en català del tema “20 d’abril” interpretat pels Celtas Cortos.

Però no tot ha passat a l’escenari. La Companyia Elèctrica Dharma ha convertit tot el recinte del Palau Sant Jordi en una festa popular en què s’hi han pogut veure mostres de cultura popular amb Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya, que han fet vibrar un públic entregat a una commemoració sense precedents a Catalunya. En total hi han participat més de 350 membres de totes les colles i 46 artistes.