1 d’abril : S’INAUGURA LA PLAÇA DELS GERMANS DE LA COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA, JOSEP I ESTEVE FORTUNY I GUARRO, AL BARRI DE SANTS

La inauguració arriba en plena celebració de l’any Dharma que commemora els 50 anys de la banda.

La Companyia Elèctrica Dharma ha inaugurat la plaça amb el nom de dos dels seus fundadors, els germans Josep i Esteve Fortuny Guarro, al barri de Sants de Barcelona. Una nova nomenclatura que reforça els llaços de la banda i els germans amb el barri que els va veure néixer.

La ubicació escollida ha estat la plaça del carrer Riera de Tena, davant l’estació de metro de Mercat Nou, gràcies a la recollida de milers de signatures de la Iniciativa popular per la memòria de Josep i Esteve Fortuny i el suport del teixit associatiu i entitats del barri.  

Aquest és el primer pas mentre no s’urbanitzi el solar que hi ha just davant, on es farà una nova plaça que serà la que porti el nom d’Elèctrica Dharma i on es traslladarà  la Biblioteca del Vapor Vell de Sants, especialitzada en música.

L’anunci arriba en ple any Dharma, que commemora els 50 anys de la banda i que tindrà el seu moment àlgid el 22 d’abril amb un concert únic al Palau Sant Jordi, amb la participació de la cultura popular i de diversos artistes com Sopa de Cabra, The Tyets, Gossos, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet, Maria del Mar Bonet i Quimi Portet, entre d’altres.