Palau Sant Jordi

Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

22 d’abril de 2023

No esperis més per viure una nit màgica! Assegura el teu lloc al concert més emblemàtic de la temporada i sigues part de la història.

Compra les entrades ara abans que s’esgotin!”

LA COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA TORNA AL PALAU SANT JORDI PER CELEBRAR ELS SEUS 50 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Tota la nostra energia per a oferir-vos un concert únic i especial compartint escenari amb una bona colla d’amics i companys de professió que donaran una rellevància i brillantor úniques al concert. Juntament amb ells farem sonar les cançons més emblemàtiques de la nostra trajectòria.
S’unirà també a la festa la destacada participació de la cultura i la riquesa popular catalana, la qual ha estat sempre un referent i font d’inspiració per a nosaltres.

Volem que aquest concert esdevingui també la nostra mostra d’agraïment a tots vosaltres, que heu fet possible que la Dharma es mantingui encara avui dalt dels escenaris.

CARTELL

  • Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet, Gossos, Maria del Mar Bonet, Magalí Sare,   Quimi Portet, Sopa de Cabra, Santa Salut, The Tyets, Jordi Cuixart, Joan Reig, Jawad  Amazingh, Jordi Soley, Karamala, Xavier Tasies.

  • Els Castellers, La Colla Bastonera,Tabalers i Diables de Sants, El Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, Grallers i diables d’arreu de Catalunya.

ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

MITJANS OFICIALS

COL·LABORA