50 ANYS | PALAU SANT JORDI

Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

LA COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA TORNA AL PALAU SANT JORDI PER CELEBRAR ELS SEUS 50 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Amb un format similar al de la celebració dels seus 20 anys, oferiran un concert únic i especial que comptarà amb la participació de molts altres artistes per interpretar junts les melodies que més els han definit. Artistes amb qui han compartit trajectòria i també de més recents pels qui han estat referents; artistes-amics amb qui comparteixen els valors Dharma i volen celebrar junts aquesta data tan assenyalada:

Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet, Gossos, Maria del Mar Bonet, Magalí Sare, Quimi Portet, Sopa de Cabra, Santa Salut, The Tyets, Jordi Cuixart, Joan Reig, Jawad, Amazingh, Jordi Soley, Karamala i Xavier Tasies.

Tampoc hi faltarà la destacada participació de cultura popular amb qui hem tingut sempre una gran simbiosi a través de la música.
Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya estan convocats en aquesta festa per acompanyar-nos en diverses cançons, mostrant la riquesa de la cultura més arrelada a Catalunya.

ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

MITJANS OFICIALS

COL·LABORA